JADŁOSPIS
CZWARTEK 07.03.2019 r.
- KRUPNIK MAZURSKI, CHLEB MIESZANY 300 g
- GULASZ WIEPRZOWY W SOSIE WŁASNYM 60 +50g
- ZIEMNIAKI 195 g
- SURÓWKA Z KISZONEGO OGÓRKA 100 g
- SOKI 100% 200 ml
- GRUSZKA 1 szt.
PIĄTEK 08.03.2019 r.
- ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM, CHLEB 300 g
- KOTLET RYBNY 100 g
- ZIEMNIAKI 195 g
- SURÓWKA Z PEKIŃSKIEJ KAPUSTY Z WARZYWAMI 90 g
- KOMPOT OWOCOWY 200 ml
- JABŁKO 1 szt.
PONIEDZIAŁEK 11.03.2019 r.
- ZUPA GULASZOWA, CHLEB MIESZANY 300 g
- MAKARON Z SEREM 280 g
- WODA MINERALNA 200 ml
- JABŁKO 1 szt.
WTOREK 12.03.2019 r.
- ZUPA RYŻOWA, CHLEB MIESZANY 300 g
- KOTLET Z DROBIU PANIEROWANY 110 g
- ZIEMNIAKI 195 g
- MIZERIA 110 g
- WODA MINERALNA 200 ml
- JOGURT 1 szt.
ŚRODA 13.03.2019 r.
- ZUPA BROKUŁOWA, CHLEB MIESZANY 300 g
- PIEROGI RUSKIE Z CEBULĄ 7 szt.
- SURÓWKA Z MARCHEWKI I JABŁKA 80 g
- SOK 100% 200 ml
- BANAN 1 szt.
CZWARTEK 14.03.2019 r.
- ZUPA OGÓRKOWA, CHLEB MIESZANY 300 g
- PIECZEŃ WIEPRZOWA W SOSIE 80 g + 50 g
- ZIEMNIAKI 195 g
- SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY 90 g
- SOK 100% 200 ml
- JABŁKO 1 szt.
PIĄTEK 15.03.2019 r.
- ZUPA JARZYNOWA, CHLEB MIESZANY 300 g
- RYBA PIECZONA 90 g
- ZIEMNIAKI 195 g
- SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY 90 g
- KOMPOT OWOCOWY 200 ml
- DESER 1 szt.
PONIEDZIAŁEK 18.03.2019 r.
- KAPUŚNIAK Z KISZONEJ KAPUSTY, CHLEB MIESZANY 300 g
- KIEŁBASA PIECZONA 100 g
- ZIEMNIAKI 195 g
- SAŁATA W ŚMIETANIE 50 g
- SOK 100% 200 ml
- KIWI 1 szt.
WTORTEK 19.03.2019 r.
- ZUPA PIECZARKOWA, CHLEB MIESZANY 300 g
- PULPET W SOSIE ŚMIETANKOWYM 90+75 g
- ZIEMNIAKI 195 g
- BURAKI CZERWONE 125 g
- WODA MINERALNA 200 ml
- BANAN 1 szt.
ŚRODA 20.03.2019 r.
- ZUPA KOPERKOWA, CHLEB MIESZANY 300 g
- SPAGETTI W SOSIE POMIDOROWYM Z MIĘSEM 150 g +100 g
- SOK 100% 200 ml
- GRUSZKA 1 szt.