JADŁOSPIS

CZWARTEK 07.03.2019 r.

  • KRUPNIK MAZURSKI, CHLEB MIESZANY 300 g
  • GULASZ WIEPRZOWY W SOSIE WŁASNYM 60 +50g
  • ZIEMNIAKI 195 g
  • SURÓWKA Z KISZONEGO OGÓRKA 100 g
  • SOKI 100%  200 ml
  • GRUSZKA 1 szt.

PIĄTEK 08.03.2019 r.

  • ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM, CHLEB  300 g
  • KOTLET RYBNY 100 g
  • ZIEMNIAKI 195 g
  • SURÓWKA Z PEKIŃSKIEJ KAPUSTY Z WARZYWAMI 90 g
  • KOMPOT OWOCOWY 200 ml
  • JABŁKO 1 szt.

PONIEDZIAŁEK 11.03.2019 r.

  • ZUPA GULASZOWA, CHLEB MIESZANY 300 g
  • MAKARON Z SEREM 280 g
  • WODA MINERALNA 200 ml
  • JABŁKO 1 szt.

WTOREK 12.03.2019 r.

  • ZUPA RYŻOWA, CHLEB MIESZANY 300 g
  • KOTLET Z DROBIU PANIEROWANY 110 g
  • ZIEMNIAKI 195 g
  • MIZERIA 110 g
  • WODA MINERALNA 200 ml
  • JOGURT 1 szt.

ŚRODA 13.03.2019 r.

  • ZUPA BROKUŁOWA, CHLEB MIESZANY 300 g
  • PIEROGI RUSKIE Z CEBULĄ  7 szt.
  • SURÓWKA Z MARCHEWKI I JABŁKA   80 g
  • SOK 100%  200 ml
  • BANAN 1 szt.

 CZWARTEK 14.03.2019 r.

  • ZUPA OGÓRKOWA, CHLEB MIESZANY 300 g
  • PIECZEŃ WIEPRZOWA W SOSIE 80 g + 50 g
  • ZIEMNIAKI 195 g
  • SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY  90 g
  • SOK 100% 200 ml
  • JABŁKO 1 szt.

PIĄTEK  15.03.2019 r.

  • ZUPA JARZYNOWA, CHLEB MIESZANY 300 g
  • RYBA PIECZONA 90 g
  • ZIEMNIAKI 195 g
  • SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY 90 g
  • KOMPOT OWOCOWY 200 ml
  • DESER 1 szt.

PONIEDZIAŁEK 18.03.2019 r.

  • KAPUŚNIAK Z KISZONEJ KAPUSTY, CHLEB MIESZANY 300 g
  • KIEŁBASA PIECZONA 100 g
  • ZIEMNIAKI 195 g
  • SAŁATA W ŚMIETANIE 50 g
  • SOK 100%  200 ml
  • KIWI 1 szt.

WTORTEK 19.03.2019 r.

  • ZUPA PIECZARKOWA, CHLEB MIESZANY 300 g
  • PULPET W SOSIE ŚMIETANKOWYM 90+75 g
  • ZIEMNIAKI 195 g
  • BURAKI CZERWONE 125 g
  • WODA MINERALNA 200 ml
  • BANAN 1 szt.

ŚRODA 20.03.2019 r.

  • ZUPA KOPERKOWA, CHLEB MIESZANY 300 g
  • SPAGETTI W SOSIE POMIDOROWYM Z MIĘSEM 150 g +100 g
  • SOK 100% 200 ml
  • GRUSZKA 1 szt.