Procedura korzystania ze stołówki pobierz

Deklaracja-korzystania-z-obiadów-w-szkole-2022-2023

nr konta 78 1020 5402 0000 0302 0379 0045

Nieobecność dziecka na obiedzie (odpis) należy zgłaszać najpóźniej do godziny 7.30 w dniu nieobecności dziecka poprzez SMS na numer 608-466-121  (Imię i Nazwisko dziecka, klasa, okres nieobecności na obiedzie), bądź telefonicznie w godzinach pracy sekretariatu szkoły:

tel/fax: (68)452 85 00

tel.kom. 608 033 029

Za miesiąc Październik 19×7.5zł= 142.5zł

odpłatności przyjmujemy do 26.09.2022r.(poniedziałek)   

na numer konta: 78 1020 5402 0000 0302 0379 0045

w tytule przelewu: „wpłata za obiady, imię i nazwisko ucznia, klasa”

*W przypadku rodzeństwa każda wpłata powinna być uiszczona osobno!!!

Prosimy o terminowe wpłaty.

Szefowa Kuchni Poleca!

Dzień Danie Gram Kalorie Dzień Danie Gram Kalorie
PIĄTEK 30.09.2022  ZUPA POMIDOROWA Z RYŻEM ZABIELANA ,(1,7) CHLEB

PALUSZKI RYBNE Z FILETA(4,1)

ZIEMNIAKI (7)

PEKIŃSKA Z WARZYWAMI I MAJONEZEM

SOK 100%

OWOC

 

300

 

110

195

90

 

200ML

1SZT

 

247

 

248

211

118

 

86

PIĄTEK  07.10.2022 ZUPA KRÓLEWSKA(1,)

CHLEB MIESZANY(1)

RYBA PIECZONA(1,4)

ZIEMNIAKI (7)

SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY

SOK 100%

OWOC

300

 

 

100

195

 

90

200ML

 

224

 

 

473

211

 

80

128

PONIEDZIAŁEK 03.10.2022 ZUPA  ZIEMNIACZANA ZABIELANA (1,7)CHLEB MIESZANY(1)

SPAGETTI W SOSIE BOLONESSE Z SEREM ŻÓŁTYM(1,7)

SOK 100%

OWOC

300

 

 

150+

100

200ML

1SZT

240

 

 

 

677

88

PONIEDZIAŁEK 10.10.2022 KRUPNIK MAZURSKI,CHLEB MIESZANY(1)

ŁAZANKI Z KIEŁBASĄ(1)

SOK 100%

OWOC

300

 

280

200ML

1SZT

473

 

560

88

WTOREK 04.10.2022 ROSÓŁ Z MAKARONEM,(1)

POTRAWKA Z DROBIU Z WARZYWAMI(1,7)

ZIEMNIAKI(7)

SOK 100%,

SEREK DANIO

 

300

80+

75

195

200ML

1SZT

132

350

 

211

88

WTOREK 11.10.2022 ZUPA KALAFIOROWA,(1,7)

CHLEB MIESZANY(1)

KOTLET SCHABOWY(1,3)

ZIEMNIAKI (7)

MIZERIA(7)

WODA Z CYTRYNĄ

OWOC

 

300

 

100

195

110

200ML

224

 

473

211

38

 

 

ŚRODA 05.10.2022 ZUPA BROKUŁOWA ZABIELANA(1,7)CHLEB MIESZANY,

PIEROGI RUSKIE Z MASŁEM(1,7)

SURÓWKA Z MARCHWII I JABŁKA

WODA

OWOC

300

 

 

220

80

 

200ML

1SZT

232

 

 

501

56

 

ŚRODA 12.10. 2022 BARSZCZ BIAŁY ZABIELANY(1,7)CHLEB(1)

CHIŃSZCZYZNA

RYŻ

SOK 100%

OWOC

300

 

100

150

200ML

1SZT

247

 

 

504

88

 

CZWARTEK 06.10.2022 KAPUŚNIAK NA POMIDORACH, ,CHLEB MIESZANY(1)

GULASZ WIEPRZOWY W SOSIE,

KASZA GRYCZNA,(1)

OGÓREK KONSERWOWY,

SOK 100%

OWOC

300

 

80+75

150

90

200ML

1SZT

247

 

448

224

10

88

CZWARTEK 13.10.2022 ZUPA OGÓRKOWA (1,7) ZABIELANA, CHLEB MIESZANY

PIECZEŃ WIEPRZOWA W SOSIE WŁASNYM(1)

ZIEMNIAKI(7)

SURÓWKA COLESŁAW

SOK 100%,

OWOC

300

 

80+75

 

195

90

200Ml,

1SZT

212

 

448

 

211

80

88

LISTA SKŁADNIKÓW ALERGENNYCH- załącznik II DO ROZPORZĄDZENIA1169/2021 : 1-ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN I PRODUKTY POCHODNE , 2-SKORUPIAKI I PRODUKTY POCHODNE, 3-JAJA IPRODUKTY POCHODNE, 4- RYBY IPRODUKTY POCHODNE, 5-ORZESZKI ZIEMNE, 6-SOJA I PRODUKTY POCHODNE,7-MLEKO I PRODUKTY POCHODNE, 8- ORZECHY ,9-SELER, 10-GORCZYCA,11-SEZAM I PRODUKTY  POCHODNE, 12-DWUTLENEK SIARKI I SIARCZYNY W STĘŻENIU  POWYŻEJ10mg/kg,

13-ŁUBIN I PRODUKTY POCHODNE, 14-MIĘCZAKI I PRODUKTY POCHODNE

*ZAKŁADAMY MOŻLIWOŚC NIEZNACZNYCH ZMIAN W TRAKCIE REALIZACJI