JADŁOSPIS

CZWARTEK 21.02.2019 r.

  • KAPUŚNIAK MAZURSKI, CHLEB MIESZANY 300 g
  • UDO PIECZONE
  • ZIEMNIAKI 195 g
  • MARCHEWKA NA CIEPŁO 100 g
  • WODA MINERALNA 200 ml
  • JABŁKO 1szt.

PIĄTEK 22.02.2019 r.

  • ZUPA POMIDOROWA Z RYŻEM, CHLEB MIESZANY 300 g
  • PALUSZKI RYBNE Z PIECA 3 szt.
  • ZIEMNIAKI 195g
  • SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ 90g
  • SOK 100 % 200 ml
  • MANDARYNKA 2 szt.

PONIEDZIAŁEK 25.02.2019 r.

  • ZUPA OGÓRKOWA, CHLEB MIESZANY 300 g
  • WIEPRZOWINA W JARZYNACH 2szt
  • ZIEMNIAKI 195 g
  • SOK 100% 200 ml
  • SEREK 1 szt.
  •  WTOREK 26.02.2019 r.
  • KAPUŚNIAK NA POMIDORACH, CHLEB MIESZANY 300g
  • KOTLET Z DROBIU PANIEROWANY 110g
  • ZIEMNIAKI 195 g
  • MIZERIA 110 g
  • SOK 100% 200 ml
  • MANDARYNKI 2 szt.

ŚRODA 27.02.2019 r.

  • ŹUREK Z KIEŁBASĄ, CHLEB MIESZANY 300 g
  • NALEŚNIKI Z DŹEMEM I ŚMIETANĄ 2 szt. +100g
  • WODA MINERALNA 200 ml
  • BANAN 1 szt.

 CZWARTEK 28.02.2019 r.

  • ZUPA Z FASOLI SZPARAGOWEJ, CHLEB MIESZANY 300 g
  • SCHAB W SOSIE WŁASNYM 90 g + 75 g
  • KLUCHY NA PARZE 75 g
  • SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY Z JABŁKIEM 125g
  • WODA MINERALNA 200 ml
  • PĄCZEK – TŁUSTY CZWARTEK 1 szt.

PIĄTEK  01.03.2019 r.

  • BARSZCZ UKRAIŃSKI, CHLEB  MIESZANY  300 g
  • RYBA PIECZONA 125 g
  • ZIEMNIAKI 195 g
  • SAŁATA W ŚMIETANIE 50g
  • KOMPOT OWOCOWY 200ml
  • GRUSZKA 1 szt.

PONIEDZIAŁEK 04.03.2019 r.

  • BIAŁY BARSZCZ, CHLEB MIESZANY 300 g
  • CHIŃSZCZYZNA 120+ 150
  • SOK 100%  200ml
  • JOGURT 1 szt.

WTORTEK 05.03.2019 r.

  • ROSÓŁ Z MAKARONEM 300 g
  • POTRAWKA Z KURCZAKA Z WARZYWAMI  110 g
  • ZIEMNIAKI 195 g
  • SOK 100% 200 ml
  • BANAN 1szt.

ŚRODA 06.03.2019 r.

  • ZUPA KALAFIOROWA, CHLEB MIESZANY 300 g
  • KOPYTKA 150g
  • SOS PIECZARKOWY 75ml
  • SURÓWKA Z KAPUSTY 90g
  • WODA MINERALNA 200 ml
  • JABŁKO 1 szt.