JADŁOSPIS
CZWARTEK 21.02.2019 r.
- KAPUŚNIAK MAZURSKI, CHLEB MIESZANY 300 g
- UDO PIECZONE
- ZIEMNIAKI 195 g
- MARCHEWKA NA CIEPŁO 100 g
- WODA MINERALNA 200 ml
- JABŁKO 1szt.
PIĄTEK 22.02.2019 r.
- ZUPA POMIDOROWA Z RYŻEM, CHLEB MIESZANY 300 g
- PALUSZKI RYBNE Z PIECA 3 szt.
- ZIEMNIAKI 195g
- SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ 90g
- SOK 100 % 200 ml
- MANDARYNKA 2 szt.
PONIEDZIAŁEK 25.02.2019 r.
- ZUPA OGÓRKOWA, CHLEB MIESZANY 300 g
- WIEPRZOWINA W JARZYNACH 2szt
- ZIEMNIAKI 195 g
- SOK 100% 200 ml
- SEREK 1 szt.
- WTOREK 26.02.2019 r.
- KAPUŚNIAK NA POMIDORACH, CHLEB MIESZANY 300g
- KOTLET Z DROBIU PANIEROWANY 110g
- ZIEMNIAKI 195 g
- MIZERIA 110 g
- SOK 100% 200 ml
- MANDARYNKI 2 szt.
ŚRODA 27.02.2019 r.
- ŹUREK Z KIEŁBASĄ, CHLEB MIESZANY 300 g
- NALEŚNIKI Z DŹEMEM I ŚMIETANĄ 2 szt. +100g
- WODA MINERALNA 200 ml
- BANAN 1 szt.
CZWARTEK 28.02.2019 r.
- ZUPA Z FASOLI SZPARAGOWEJ, CHLEB MIESZANY 300 g
- SCHAB W SOSIE WŁASNYM 90 g + 75 g
- KLUCHY NA PARZE 75 g
- SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY Z JABŁKIEM 125g
- WODA MINERALNA 200 ml
- PĄCZEK – TŁUSTY CZWARTEK 1 szt.
PIĄTEK 01.03.2019 r.
- BARSZCZ UKRAIŃSKI, CHLEB MIESZANY 300 g
- RYBA PIECZONA 125 g
- ZIEMNIAKI 195 g
- SAŁATA W ŚMIETANIE 50g
- KOMPOT OWOCOWY 200ml
- GRUSZKA 1 szt.
PONIEDZIAŁEK 04.03.2019 r.
- BIAŁY BARSZCZ, CHLEB MIESZANY 300 g
- CHIŃSZCZYZNA 120+ 150
- SOK 100% 200ml
- JOGURT 1 szt.
WTORTEK 05.03.2019 r.
- ROSÓŁ Z MAKARONEM 300 g
- POTRAWKA Z KURCZAKA Z WARZYWAMI 110 g
- ZIEMNIAKI 195 g
- SOK 100% 200 ml
- BANAN 1szt.
ŚRODA 06.03.2019 r.
- ZUPA KALAFIOROWA, CHLEB MIESZANY 300 g
- KOPYTKA 150g
- SOS PIECZARKOWY 75ml
- SURÓWKA Z KAPUSTY 90g
- WODA MINERALNA 200 ml
- JABŁKO 1 szt.